Biotűzteres cserépkályha készítése Dunaújvárosban

By in
2815
Biotűzteres cserépkályha készítése Dunaújvárosban

Elkészült az a biotűzteres cserépkályha, amely egy Dunaújváros családi házas övezetében régebben épült és a közelmúltban jelentős felújításon átesett családi ház nappalijában áll. A középkorú házaspár megbízásából nagyjából 12 munkanap alatt készült készült el kályha, amelyet a biotűztér jóvoltából gazdaságosan lehet üzemeltetni, hiszen kevesebb tüzelőfára van szükség a nagyobb hőtejesítmény eléréséhez.

Különlegessége a kályhának, hogy az külső levegő bevezetésű, ami nem olyan gyakori manapság valamint az, hogy biotűzteres a kályha. A dunaújvárosi kályha csempéje egyedi gyártású, amely nagyszerűen illeszkedik a nappai borkolatának meleg árnyalatú szinéhez és mintázatához.

Az összhatást azt teszi teljessé ha valaki megtekinti a ragyogó cserépkályhát, hogy annak felülete részben vakolt és fehérre színezett.​

Miért jó a biotűztér a kályhában?

A biotűztér kiváló tüzeléstechnikai hatásfoka miatt lényeges mértékű tüzelőanyag megtakarítás és ezzel egyenértékű kiadás csökkentés érhető el annak alkalmazásával.

Amennyiben szeretne jelentős pénzt megtakarítani a hideg napokon begyújtott kályha használatával, akkor érdeklődjön elérhetőségeinken a biotűzteres kályhák készítése kapcsán.