Kandalló építés

Kandalló építés

SZOLGÁLTATÁS RÉSZLETEI

Ideális fűtőberendezés, ha alkalmanként használjuk. Akár este, ha hazaérünk a munkából, akár hétvégén, amikor a tűz melegét élvezve olvashatunk, pihenhetünk a családdal. Sokan érdeklődnek a vízteres kandallók iránt is, ezekkel csak folyamatos tüzeléssel érhetjük el az elvárt hőfokot. Ha nem ég a fa nem meleg a radiátor.

Kandalló építés menete

A helyszínen dől el, hogy pontosan milyen méretben, milyen anyagok felhasználásval és milyen kandalló betéttel jár Ön a legjobban, hogy hosszú ideig élvezhesse a tűz melegét.

A választott anyagok és méret függvényében a kandalló építés 1 héttől akár egy hónapig is eltarthat a technologia szünetek figyelembe vételével.

Szükség esetén az előző kandalló vagy belsőépítészeti elem eltávolítása, aljzat előkészítése.

Először a kandalló fogadására alkalmas alapzat felépítésére kerül sor. Ezután történik a kandalló tűztérbetét kéménybe csatlakoztatása és hatósági átvétele az illetékes kéményseprő társaság által. Végül a teljes felépítmény elkszítése.

A kandalló ekkor éri el a végleges formáját vakolattal, téglával, vagy nemeskő burkolattal.

A kandalló építésére sokszor beköltözést követen kerül sor. Büszke vagyok arra, hogy pontosan és tisztán dolgozom, ügyelve arra, hogy a legkevesebb kellemetlenséggel járjon az építés.