Weblap impresszum

TARTALOM SZOLGÁLTATÓ

A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” webhely felelős tartalom szolgáltatója:

Adószám: 11700302-1-07
Bankszámla szám: 10400463-50515756-56521001
Székhely: 2400 Dunaújváros, Szilvás utca 11.
Telefonszám: +36-30-9377-880
Weboldal: www.kalyha-kemence.eu
Email postafiók: info [kukac] kalyha-kemence [pont] eu

WEBLAP ÜZEMELTETŐ

Weboldal készítés Budapest és Dunaújváros városokban: Pannon Design Studio

SZOFTVERETIKAI NYILATKOZAT

A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” céges honlap tartalmainak jelentős részét jogtiszta és törvényesen licenszelt szoftverek használatával készítették illetve dolgozták fel digitálisan.
A weblapot üzemeltető Weblap Készítés → kiemelt fontosságunak tartja a non-profit Business Software Alliance (BSA) szakmai szervezet szoftverhasználati általános irányelveinek elfogadását és betartását a munkafolyamatok során.

A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” internetes honlap egy nyílt forráskódú internetes tartalomkezelő szoftver (OpenSource CMS) működteti megbízhatóan amely nem jöhetett volna létre a a világszerte önkéntesen közreműködő közösségi tagok (contributors) hozzájárulásai és önzetlen munkái nélkül.

A weblapot üzemeltető Petrás Róbert egyéni vállalkozó → ezúton köszi meg nekik, hogy lehetősége nyílt használni a munkájuk gyümölcsét!

TECHNIKAI AJÁNLÁS

A biztonságos internet használat és a legjobb felhasználó élmény érdekében a következő internet böngészők új kiadását ajánljuk Önöknek:

  • Firefox
  • Chrome
  • Edge
  • Safari

Kérjük, hogy látogasson el a fenti böngészők hivatalos weblapjaira a fenti emblémák egyikére kattintva és töltse le a böngésző legfrissebb kiadását.