Lakásfelújítás

Az elmúlt 7-8 évben elsősorban kemencék, kandallók és kályhák építésével foglalkozom Dunaújváros és környékén, Fejér megyében, de más megyében is, azonban a téli időszakban lakások felújításával, burkolásával, fürdőszobák komplett kivitelezésével is foglalatoskodom.

A lakásfelújítást komplett is el tudom vállalni, ami a villanyszereléstől a vízszerelésen át a tapétázás-festés, hideg-meleg burkolásig értendő.

A burkolás lehet fali csempe, akár a régire is, de lehet aljzatra is bontással, vagy aljzatkiegyenlítő használatával. A meleg burkolás pedig a linóleum, parketta, szalagparkettára értendő, amit rövid határidőre, szakszerűen és garanciával vállalok.

A tapasztalatom az, hogy a megrendelők szeretik, ha egy kézben van a komplett kivitelezés, a mesterek nem várnak egymásra, illetve folyamatos a munka.

A fürdőszobák teljes kivitelezését is el tudom vállalni, nem kell külön vízszerelőt, villanyszerelőt, burkolót hívni. Kádak zuhanykabinok beszerelését is kérhetik tőlem, mosdók, bidék felrakását, kádelőlapok mozaik csempézését a vállalom.

Konyhák átalakítását, akár komplett cseréjét, munkalap kicserélését, mosogatók behelyezését, bekötését, csöpögő, elromlott csapok cseréjét is nyugodtan rám bízhatja.

Kérem hívjon, a részleteket a helyszínen megbeszéljük!