Adatkezelési elvek

Honlapunk tartalma és megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll. A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” weblap engedélye nélkül bármilyen másolása, felhasználása jogi következményekkel járhat.

Szöveges és Média tartalmak

A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” weboldalon megjelenített szöveges és képi tartalmak jogszerűségéért a Szolgáltató (Palásti Attila) vállal teljes felelősséget.

A weboldal készítője nem vállal semminemű felelősséget a honlap elkészítése során a Szolgáltatótól kapott bárminemű szöveges vagy képi elemek jogszerűtlen felhasználása miatt.

Adatkezelési információk

A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” honlapot mindenki szabadon látogathatja anélkül, hogy felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról. Ez alól kivételt képeznek azok az oldalaink, amelyeket csak regisztrált ügyfeleink számára hozzáférhetőek, jelszavuk és személyes azonosítójuk megadásával. A megadott adatokat kizárólag a megjelölt célok érdekében használjuk fel.

Látogatóinkról néhány információt (nem személyes adatokat) automatikusan gyűjtünk. (Pl.: látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram.) Ezeket az adatokat kizárólag honlapunk szolgáltatásainak fejlesztéséhez használjuk.

Biztonsági intézkedések

A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” weblap kiemelt gondossággal kezeli ügyfelei bizalmas és személyes adatait. A Szolgáltató és az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal elkerülése, és a jogszerű adatfelhasználás érdekében a megfelelő biztonságtechnikai módszerekkel őrizze és biztosítsa az online módon gyűjtött információkat.

Felelősség vállalás

Honlapunk anyagát a legnagyobb körültekintéssel állítottuk össze. Egyes oldalaink más honlapokra mutató linkeket is tartalmaznak. A KÁLYHA-KEMENCE WEBOLDAL azonban nem képvisel egyetlen olyan helyet sem, amelyet honlapunkon keresztül ér el.

A “WWW.KALYHA-KEMENCE.EU” weblap nem vállal felelősséget semmilyen esetleges kárért, amelyet honlapja vagy bármilyen innen elért webhely látogatása okoz!